• 0372.14.03.02
Atestate si certificari

 

S.C. Servicii Energetice Muntenia S.A. isi desfasoara activitatea in conditiile respectarii legislatiei, standardelor si reglementarilor ce vizeaza asigurarea securitatii Sistemului Energetic National, fiind atestata pentru executarea de servicii energetice de catre Agentia Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE).

 

Confirmarea calitatii serviciilor si produselor S.C. Servicii Energetice Muntenia S.A. este data de certificarea SRAC si IQNet a Sistemului de Management Integrat Calitate – Mediu – SSO conform standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001/2005 si SR OHSAS 18001/2008.

 

Prin certificarea Sistemului de Managemet Integrat Calitate-Mediu-SSO, S.C. Servicii Energetice Muntenia S.A. asigura cresterea gradului de incredere al clientilor in serviciile oferite, in scopul fidelizarii lor, prin indeplinirea cerintelor clientilor si depasirea asteptarilor acestora in ceea ce priveste calitatea serviciilor prestate.

 

Continuua imbunatatire a Sistemului de Management Integrat Calitate-Mediu-SSo a fost definita ca obiectiv strategic pentru S.C. Servicii Energetice Muntenia S.A., preocuparea pentru limitarea impactului negativ al aspectelor de mediu, precum si prevenirea si limitarea aspectelor care ar putea cauza aparitia ranirilor si imbolnavirilor profesionale, manifestandu-se in toate activitatile sale.

 

S.C. Servicii Energetice Muntenia S.A. a stabilit deasemenea, ca obiective strategice, imbunatatirea permanenta a performantei de mediu si OH&S precum si continuarea educarii, constientizarii, instruirii si motivarii personalului pentru mentinerea unei culturi organizationale orientate catre calitate, protectia mediului, sanatate si securitate in munca.

 

CERTIFICATE, ATESTATE SI DECLARATII DE MANAGEMENT: